Tájékoztatás névváltozásról

2019.12.19.
Társaságunk neve 2019. december 31. napjától megváltozik.

Társaságunk új elnevezése: Nemzeti Filmintézet Közhasznú Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített elnevezés: Nemzeti Filmintézet Közhasznú Nonprofit Zrt.)

A Nemzeti Filmintézet (NFI) a magyar mozgóképszakma irányításért felelős szervezetként elkötelezett abban, hogy sikeres, minőségi alkotások készüljenek, amelyek a nézők számára különleges élményt nyújtanak, szórakoztatnak, és hozzájárulnak a magyar mozgóképkultúra terjesztéséhez.  

Az intézmény feladata, hogy a hazai mozgókép ágazat kulturális értéket teremtő alkotásainak fejlesztését, támogatását, marketingjét, értékesítését és forgalmazását egységes rendszerben működtesse. Az NFI a Magyar Nemzeti Filmalap utódjaként ellátja a Televíziós Film Mecenatúra és a Televíziós Filmkollégium által korábban vállalt támogatási feladatokat is.  

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy 2019. december 31-ét követően társaságunk már csak az új adatokkal kiállított számlát, számviteli bizonylatot fogadhat be.  

Új számlázási adataink:  

Nemzeti Filmintézet Közhasznú Nonprofit Zrt
1145 Budapest, Róna utca 174.
Adószám: 23376159-2-42  

Postázási címünk és telefonszámaink változatlanok maradnak. Kollégáink e-mail cím változásáról a későbbiekben értesítjük, az átmeneti időszakban a korábbi email címek továbbra is működnek.  

Felmerülő kérdéseikkel, kérjük, keressék kollégáinkat.